#RydzowskiTeam wyróżniony przez PZU

Gala Multiagentów PZU. Zespół Rydzowski Ubezpieczenia zdobył brązowy medal.

W piątek, 22 października 2021 roku, specjaliści z multiagencji Rydzowski Ubezpieczenia uczestniczyli w Gali Multiagentów PZU.  Podczas eventu firma otrzymała zaszczytne wyróżnienie – brązowy medal dla Kluczowego Partnera PZU 2020.

Gala Multiagentów PZU 2021.

Kilka słów o Gali Multiagentów PZU

PZU to jeden z największych ubezpieczycieli w Polsce. Ze względu na swoją pozycję firma organizuje coroczne spotkanie dla najlepszych multiagentów w kraju. Podczas Gali, uczestnicy mogą zgłębiać swoją wiedzę i zawierać branżowe kontakty. Oprócz tego, w trakcie eventu wręczane są prestiżowe wyróżnienia i nagrody.

Zapytaj o ubezpieczenie!

Jak wyglądała Gala Multiagentów PZU 2021?

W tym roku na Galę Multiagentów PZU zostało zaproszonych 290 pośredników ubezpieczeniowych z całej Polski. Spotkanie miało miejsce w Serocku pod Warszawą - w Hotelu Narvil Conference&Spa. Odbyło się ono pod hasłem Zgrupowanie Mistrzów. Zgodnie z tradycją, prowadzącym był Tomasz Kammel, czyli znany konferansjer i prezenter telewizyjny. Oczywiście na scenie pojawili się także najważniejsi przedstawiciele PZU, którzy rozpoczęli branżową konferencję.Galę Multiagentów PZU uświetniały również występy muzyczne oraz mowy motywacyjne. Największe wrażenie wywarła ta, głoszona przez trenera siatkarskiej reprezentacji Polski - Vitala Heynena. Gość specjalny w ciekawy sposób opowiedział o znaczeniu zespołowej pracy, realizacji celów i o przesuwaniu własnych granic.

Nagrody dla najlepszych - Rydzowski Ubezpieczenia

Nie ulega więc wątpliwości, że odebranie nagrody w takim gronie to zaszczyt. Tym bardziej, gdy jest to złoty, srebrny lub brązowy medal. Te odznaki są wręczane przez kluczowe osobistości zarządu PZU. W tym roku, medale przekazywali: Małgorzata Kot (członek zarządu PZU) oraz Maciej Woliński (Dyrektor Biura Sprzedaży Multiagencyjnej i Brokerskiej). Multiagencja Rydzowski Ubezpieczenia otrzymała w tym roku brązowy medal oraz tytuł: Kluczowy Partner PZU 2020. Nagrodę odbierały specjalistki z działu obsługi klientów biznesowych: Anna Zdunek oraz Ewa Wesołowska – Rabiniak.

Kontakt do firmy Rydzowski Ubezpieczenia.
Wyślij formularz
Wyślij wiadomość
Kontakt do firmy ubezpieczeniowej Rydzowski Ubezpieczenia.
Porozmawiaj ze specjalistą
Zadzwoń do nas